Bent u op zoek naar een professionele waxbehandeling in Amsterdam? Dan bent u bij Venus Schoonheidssalon aan het juiste adres. Of het nu gaat om het waxen van uw armen, een zachte bikinilijn wax, of een volledige Brazilian wax, bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit en service.

Waarom Venus Schoonheidssalon uw beste keuze is:

  1. Hoogwaardige Depilève® filmhars: In onze salon maken wij uitsluitend gebruik van de vooraanstaande Depilève® filmhars. Deze speciale hars wordt zonder strips afgenomen en kleeft niet aan de huid, maar enkel aan de haartjes. Hierdoor ervaart u aanzienlijk minder ongemak tijdens de behandeling en geniet u van een optimaal resultaat.
  2. Ervaring met gevoelige zones: Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van Depilève® filmhars zijn behandelingen van gevoelige zones, zoals waxen van oksels, waxen van de bikinilijn en de gewilde Brazilian wax, bij ons veel comfortabeler.
  3. Behandeling voor iedere huid: Heeft u spataderen, littekens of een bijzonder gevoelige huid? Onze behandelingen zijn aangepast om aan de behoeften van elk huidtype te voldoen, zodat iedereen van een gladde huid kan genieten.
  4. Langdurige, zichtbare resultaten: Na een bezoek aan Venus Schoonheidssalon bent u verzekerd van een zachte, haarvrije huid die wekenlang aanhoudt. Het frequenter waxen bij ons zorgt er bovendien voor dat haartjes op termijn dunner worden en minder snel terugkomen.

Naast het waxen van onder andere onderbenen, hele benen en meer, bieden wij een scala aan aanvullende schoonheidsbehandelingen om u van top tot teen te laten stralen.

Ervaar het zelf bij Venus Schoonheidssalon

Waarom zou u genoegen nemen met minder? Kies voor kwaliteit, comfort en expertise. Maak een afspraak bij Venus Schoonheidssalon in Amsterdam en ervaar zelf het verschil. Uw huid verdient het beste, en dat is precies wat wij bieden.

Prijzen

Waxen van lichaamszones
Armen € 30,00 vanaf 15 minuten
Bikinilijn € 25,00 vanaf 15 minuten
Oksels € 25,00 vanaf 15 minuten
Onderbenen € 25,00 vanaf 15 minuten
Hele benen € 45,00 vanaf 15 minuten
Brazilian wax € 40,00 vanaf 15 minuten
Brazilian wax
Bovenlip of kin € 17,50 vanaf 10 minuten
Wenkbrauwen € 19,95 vanaf 10 minuten
Gelaat € 35,00 vanaf 10 minuten

Afspraak maken