Acne behandeling in Amsterdam-Osdorp

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die wordt veroorzaakt door ontstekingen in de talgklieren van de huid. Het kan leiden tot puistjes, mee-eters en ontstekingen, wat kan resulteren in littekens en een verminderd zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om acne effectief te bestrijden en de huid te verbeteren. In Amsterdam-Osdorp kun je bij mij terecht voor professionele acne behandelingen die specifiek zijn afgestemd op jouw huidtype en behoeften.

Huidanalyse en reiniging

Een acne behandeling begint altijd met een grondige huidanalyse om het type acne en de ernst ervan te bepalen. Op basis van deze analyse wordt een passend behandelplan opgesteld. Vervolgens wordt de huid gereinigd om onzuiverheden en overtollig talg te verwijderen, waardoor de huid beter kan ademen en de behandeling effectiever wordt.

Gezicht scrub/peeling en compressen

Na de reiniging volgt een zachte scrub of peeling om dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen. Warme compressen worden gebruikt om de poriën te openen en eventuele ontstekingen te verminderen. Dit helpt bij het voorkomen van nieuwe puistjes en mee-eters.

Verwijderen van mee-eters en uitdrukken van puistjes

Een belangrijk onderdeel van de acne behandeling is het verwijderen van mee-eters en het uitdrukken van puistjes. Dit gebeurt op een hygiënische en professionele manier om verdere ontstekingen te voorkomen. Het is belangrijk om dit niet zelf te proberen thuis, omdat dit kan leiden tot littekens en infecties.

Gezichtsmasker en huidverzorging

Na het reinigen en verwijderen van onzuiverheden wordt er een gezichtsmasker aangebracht dat is afgestemd op de conditie van de huid. Dit masker helpt de huid te kalmeren, te hydrateren en te herstellen. De behandeling wordt afgesloten met het gebruik van een liposome en een passende 24 uur crème van Dr. Baumann producten, die de huid voeden en beschermen.

Thuisverzorging en advies

Aan het einde van de behandeling ontvang je van mij advies over hoe je je huid thuis het beste kunt verzorgen. Dit omvat tips over reiniging, hydratatie en het gebruik van producten die geschikt zijn voor jouw huidtype. Het is belangrijk om deze adviezen op te volgen om de resultaten van de behandeling te behouden en verdere huidproblemen te voorkomen.

Wil je meer informatie over acne behandelingen of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op!

Afspraak en contact

Prijzen

Behandeling 70 minuten € 85,00
Tip: Acnebehandelingen worden in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekering (zonder betaling van een eigen risico). Neem contact op met uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding.