Ontdek de kracht van microneedling, de revolutionaire Collageen Inductie Therapie die in Amsterdam furore maakt. Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van ultradunne, steriele naaldjes van 0,5 mm om minuscule openingen in de huid te creëren, waardoor uw huid op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen.
Microneedling is uw geheim voor een snel en eenvoudig te verkrijgen, egale en jeugdig stralende huid.

Hoe werkt Microneedling?

Microneedling is een veilige, comfortabele en nauwkeurige techniek die de diepere lagen van uw huid activeert zonder de opperhuid te beschadigen. Deze methode bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, essentiële bouwstenen voor een stevige en soepele huid.

De Voordelen van microneedling in Amsterdam:

  • Een gladdere, verjongde huidtextuur
  • Verfijnde poriën voor een zuivere uitstraling
  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes
  • Een algehele verbetering van de huidstructuur
  • Verminderde pigmentvlekken en een minder grauwe huidskleur
  • Zichtbare verbetering van (acne)littekens en vlakker worden van chirurgische littekens
  • Afname van zonneschade en couperose

Optimale Resultaten:

Voor de beste resultaten raden wij een serie van zes microneedling sessies aan, met een interval van vier weken tussen de behandelingen. Bescherm uw huid na elke sessie zorgvuldig tegen de zon met een hoge SPF, zelfs in de wintermaanden. Het gebruik van een kwalitatieve, hydraterende crème thuis verlengt de voordelen van de behandeling. Bovendien, door hoogwaardige huidverzorgingsproducten te gebruiken, geniet u langer van de resultaten.

Microneedling tarieven

Behandeling 60 minuten € 105,00

Voor meer informatie over microneedling in Amsterdam, neem gerust contact op via info@venusschoonheidssalon.nl. Wij verwelkomen u graag om de stap te zetten naar een frissere en jonger ogende huid.