De biopeeling is een gezichtsbehandeling écht gericht op huidverbetering. Anders dan andere peelings zorgt deze ervoor dat de huid van binnenuit aan het werk gaat. En zich op die manier ontdoet van dode huidcellen en onzuiverheden. Bovendien is deze kruidenpeeling op basis van krachtige en natuurlijke ingrediënten.

Heb je huidproblemen? Zoals een onrustige huid in de vorm van acne of onzuiverheden? Zie je de eerste beginnende tekenen van huidveroudering? Of heb je littekens, striae, pigment- of zwangerschapsvlekken? Met deze peeling houd je jouw huid gezond en stralend én pakken we jouw huidprobleem effectief aan.

Tijdens een biopeeling wordt de huid diep gezuiverd en de celstofwisseling opnieuw geactiveerd. Zo activeren we de huid van binnenuit. De eerste resultaten zie je doordat poriën gladder zijn en pigmentvlekken verminderd. Deze behandeling kan ook op de rug toegepast worden.

Wat mag je verwachten

Een biopeeling is een complete behandeling:

  • We starten met een oppervlakte en diepte reiniging met producten die bij jouw huid passen.
  • Vervolgens verwijderen we de oneffenheden.
  • Daarna komt de biopeeling met producten van 2B Bio. Deze wordt verwarmd en vervolgens ingemasseerd in de huid.
  • Je krijgt daarna een masker passend bij je huid.
  • We sluiten de behandeling af met verzorgende en beschermende producten.

Prijzen

Losse behandeling 70 minuten € 110,00
Kuur (3 behandelingen) 70 minuten € 280,00

Advies

Wil je jouw huid echt verbeteren. Dan is het advies de biopeeling iedere 4 à 6 weken te herhalen. Heb je een speciale gelegenheid? Plan dan je behandeling minimaal 10 dagen voor die datum.

Voor- en Nafoto