Tijdens een biopeeling wordt de huid diep gezuiverd en de celstofwisseling opnieuw geactiveerd. Zo activeren we de huid van binnenuit. De eerste resultaten zie je doordat poriën gladder zijn en pigmentvlekken verminderd. Deze behandeling kan ook op de rug toegepast worden.

De biopeeling is een gezichtsbehandeling écht gericht op huidverbetering. Anders dan andere peelings zorgt deze ervoor dat de huid van binnenuit aan het werk gaat. En zich op die manier ontdoet van dode huidcellen en onzuiverheden. Bovendien is deze kruidenpeeling op basis van krachtige en natuurlijke ingrediënten.

Heeft u huidproblemen? Zoals een onrustige huid in de vorm van acne of onzuiverheden? Ziet u de eerste beginnende tekenen van huidveroudering? Of heeft u littekens, striae, pigment- of zwangerschapsvlekken? Met deze peeling houdt u uw huid gezond en stralend én pakken we uw huidprobleem effectief aan.

Tijdens een biopeeling wordt de huid diep gezuiverd en de celstofwisseling opnieuw geactiveerd. Zo activeren we de huid van binnenuit. De eerste resultaten ziet u doordat poriën gladder zijn en pigmentvlekken verminderd. Deze behandeling kan ook op de rug toegepast worden.

Wat mag u verwachten?

Een biopeeling is een complete behandeling met:

  • oppervlakte- en dieptereiniging met producten die bij uw huid passen
  • verwijderen van oneffenheden
  • een bio-kruidenpeeling met producten van 2B Bio; deze worden verwarmd en vervolgens ingemasseerd in de huid
  • een masker passend bij uw huid
  • een verzorgende en beschermende crème

Wat is het resultaat van de biopeeling?

  • een gladdere huid met gladgestreken lijntjes
  • een fijnere poriënstructuur
  • huidverbetering bij acne
  • verheldering van de huid bij hyperpigmentatie
  • een gekalmeerde huid bij onzuiverheden

Let op: uw huid kan direct na de behandeling rood worden en/of warm aanvoelen. Dit effect kan ook pas na een paar uur optreden; het gaat hier om een normale reactie die meestal binnen 48 uur weer verdwijnt. Dit effect hoort bij de bio-kruidenpeeling.

Prijzen

Wilt u uw huid echt verbeteren? Dan adviseren wij u de bio-kruidenpeeling iedere 4 à 6 weken te herhalen. Heeft u een speciale gelegenheid? Plan dan uw behandeling minimaal 10 dagen voor die datum in.

Losse behandeling 70 minuten € 95,00
Kuur (3 behandelingen) 70 minuten € 245,00
Tip: Acnebehandelingen worden in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekering (zonder eigen risico). Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Voor- en Nafoto